Pravila o privatnosti i kolačići

Kratki pregled

Cesting d.o.o. se zalaže za zaštitu i poštivanje vaše privatnosti.

Ovdje ćete pronaći informacije o zaštiti podataka i praksama koje se koriste na ovoj web stranici, a posebno:

  • Što su kolačići
  • Koji osobni podaci se prikupljaju
  • Analitika
  • Kako se te informacije upotrebljavaju
  • Naša pravila o dijeljenju prikupljenih informacija
  • Kako štitimo vaše podatke
  • Kako možete ispraviti netočnosti u informacijama koje ste nam dali

Što su kolačići?

Na internetu se pojavljuju nove tehnologije koje nam pomažu u pružanju prilagođenih iskustava posjetitelja. Konkretno, tu je tehnologija pod nazivom “kolačići”. Kolačiće koristimo kako bi bili u mogućnosti ponuditi vam prilagođene informacija na našoj web stranici.

Kolačić je podatak kojeg web stranica može poslati vašem pregledniku, koji ga može pohraniti u vašem sustavu. Kolačići nam omogućuju da shvatimo tko je vidio koje stranice, kako bi imali uvid koliko često se posjećuju pojedine stranice i odrediti najpopularnija područja naše web stranice.

Ovisno o vrsti kolačića koje koristimo, kolačići nam omogućuju da naše web stranice budu “user-friendly”, na primjer, trajni kolačići omogućuju vam da spremite zaporku tako da je ne morate ponovno unositi svaki put kada posjetite našu web stranicu.

Korištenjem cesting.hr web stranice prihvaćate korištenje kolačića; ako niste zadovoljni upotrebom kolačića, preporučujemo pregledavanje pomoću privatnog ili anonimnog prozora u pregledniku ili ručnog brisanja kolačića nakon posjeta.

Više informacija o kolačićima potražite na www.allaboutcookies.org (na engleskom). Imajte na umu da Cesting d.o.o. nije odgovoran za sadržaj vanjskih web stranica.

Jednostavno pojašnjenje

Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno.

Korištenje kolačića ne znači da vas doslovno pratimo kao osobu.

Ako nam pošaljete e-poštu putem obrasca za kontakt, vaše ime, adresa e-pošte i poruka bit će nam poslani e-poštom (kao što biste očekivali). Te se informacije čuvaju privatno. Mi ćemo te podatke pohraniti u vlastiti sustav e-pošte kako bismo mogli odgovoriti na vašu e-poštu.

Web stranica koristi neke kolačiće, kada pregledavate ovu web stranicu, kako bi vam se osigurao pravilan rad ove web stranice, a također nam pomažu da poboljšamo vaše iskustvo prilikom pregledavanja.

NITI JEDNA INFORMACIJA KOJU PRIKUPIMO PUTEM KOLAČIĆA VAS NE PREPOZNAJE KAO POJEDINCA – SVE JE U POTPUNOSTI ANONIMNO.

Analitika

Kako bismo pratili aktivnosi na našoj web stranici, koristimo Google Analitiku. Ukoliko se želite isključiti iz praćenja ove vrste, to možete učiniti u postavkama vašeg preglednika.

Kako koristimo prikupljene informacije

Ako ste je odlučili podijeliti s nama, upotrijebit ćemo vašu adresu e-pošte kako bismo vas kontaktirali u svrhu odgovora na vašu poruku.

Otkrivanje prikupljenih informacija

Nikada ne otkrivamo i ne dijelimo vaše osobne podatke ni e-adresu s trećim stranama.

Zaštita vaših podataka

Cesting d.o.o. koristi sve napore kako bi zaštitio povjerljivost vaših osobnih podataka, ali ne koristimo vatrozid za povećanu zaštitu informacija na internetu. Ne vjerujemo da osobni podaci koje prikupimo zahtijevaju takvu razinu sigurnosti. Važno je imati na umu da ne postoji “savršena internetska sigurnost”.

Treba imati na umu da zbog tehničkih ograničenja nismo u mogućnosti ukloniti potpuno sve informacije iz naših baza podataka. Stoga nikada ne biste trebali očekivati da će svi vaši osobni podaci biti potpuno uklonjeni iz naših baza podataka ukoliko poželite da ih uklonimo. Cilj nam je ukloniti sve informacije koje su okrenute prema javnosti.

Kako nas kontaktirati

Slobodno nam se javite koristeći ovu e-poštu: info@cesting.hr

Izmjene pravila privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o privatnosti u skladu s promjenama na samoj web stranici, a koje bi mogle utjecati na osobne podatke koje prikupljamo o vama. Podrazumijeva se da prihvaćate takve izmjene ukoliko nastavite koristiti ovu web stranicu i usluge koje na njoj nudimo. Ukoliko ne prihvaćate takve izmjene, trebali biste prestati koristiti ovu web stranicu i usluge predstavljene na cesting.hr i kontaktirati nas ako želite ukloniti svoje informacije.